کلاس آنلاین نکته و تست مقاومت مصالح (جمعبندی کنکور ارشد)


توضیحات
تدریس و جمعبندی مقاومت مصالح در دو روز!
نحوه تدریس در این کلاس نکته و تست ارائه جمعبندی درسنامه (منظور درسنامهای بدون اثبات فرمولها) از یک مبحث و سپس حل تست خواهد بود و با همین روش حدود ۹۵ درصد مباحث کنکور ارشد عمران تدریس خواهند شد. اگر به دنبال یک جمعبندی عالی برای کنکور خود در درس مقاومت مصالح هستید این کلاس را از دست ندهید. با توجه به ارائه درسنامه از هر مبحث، این کلاس برای داوطلبینی که مبحثی را مطالعه نکرده باشند نیز مناسب است. (در صورت نیاز به مشاوره قبل از ثبتنام با آیدی تلگرامی مدرس @ShahinSagharchi ارتباط بگیرید)
تذکر: شرکتکنندگان دوره حتما تا قبل از برگزاری کلاس، جزوه رایگان پیشنیازی را بررسی و مطالعه نمایند. دانلود جزوه پیشنیازی مکانیک جامدات و سیالات
نظم و انسجام در تدریس و قدرت بیان شاهین ساغرچی بدون شک شما را به بهترین شکل برای کنکور آماده خواهد کرد. در این دوره درسنامه فشرده (ولی پر نکته) از مباحث به همراه حل سوالات ساده، متوسط و دشوار ارائه خواهد شد.
سایر توضیحات:
۱) هر یک از شرکتکنندگان عزیز، بلافاصله پس از ثبت نام در هر یک از کلاسها در گروه رفع اشکال ویژه با حضور اساتید کلاسها عضو شده و این عضویت بصورت نامحدود خواهد بود. (جهت عضویت در گروه رفع اشکال VIP، ایمیل و شماره همراه خود در سایت کافهتدریس را به آیدی تلگرامی @ShahinSagharchi ارسال نمایید)
۲) زمان برگزاری کلاس در فاصله حدود یک ماه و نیم مانده به کنکور ارشد بوده و تاریخ دقیق در اسفندماه مشخص خواهد شد. برگزاری کلاسهای آنلاین، در روز و ساعت مقرر از طریق سایت کافهتدریس خواهد بود و فیلم ضبط شده کلاس نیز پس از کلاس در اختیار شرکتکنندگان عزیز قرار میگیرد و تا روز کنکور ۱۴۰۱ قابل مشاهده است.
۳) مشاهده کلاسها يا فيلم آنها صرفا از طریق کامپیوتر (سیستم کامپیوتر خانگی، لپتاپ، سرفیس) امکان پذیر است و بهمراه هر درس جزوه تمام رنگی ارائه میگردد.