دپارتمان مدیریت دانشگاه تربیت مدرس را چقدر می‌شناسید؟ دانشگاه تربیت مدرس از مقصدهای پرطرفدار داوطلبان کنکور ارشد مدیریت است. این دانشگاه معمولا جزو چهار انتخاب اول داوطلبان کنکور ارشد مدیریت است و هر سال داوطلبان زیادی برای قبولی در دپارتمان رشته مدیریت دانشگاه تربیت مدرس یا هم رقابت می‌کنند. در این مطلب به‌صورت کامل دپارتمان رشته مدیریت این دانشگاه، رشته‌های مدیریت دانشگاه تربیت مدرس، اساتید دانشگاه تربیت مدرس و راه‌های دسترسی به این دانشگاه را بررسی کرده‌ایم.

دانشگاه تربیت مدرس

درسال ۱۳۶۰ و در سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی نگاه خاصی به دانشگاه‌های کشور وجود داشت. دانشگاه تربیت مدرس با هدف کم‌کردن نیاز به اساتید دانشگاه‌های خارجی و برای پرورش اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها و البته تولید و گسترش علم ایجاد شد.

رویکرد کشور پس از انقلاب اسلامی به‌این گونه بود که دانشگاه‌های کشور به اساتید و اعضای هیئت‌علمی متخصص و باسوادی نیاز دارند که هویت اسلامی و انقلابی کشور را هم به‌خوبی بشناسند؛ درواقع این دانشگاه به دنبال پرورش اعضای هیئت‌علمی بود که علاه بر تخصص، تعهد را هم در خود پرورش داده باشند. به‌این منظور دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۶۰ و در اولین سال‌های پس از انقلاب تأسیس شد.

در حال حاضر دانشگاه تربیت مدرس با طیفی گسترده از حوزه‌های علوم مختلف در ۱۶۹ رشته کارشناسی ارشد و ۱۲۹ رشته دکتری، در قالب ۱۶ دانشکده (علوم انسانی، اقتصاد و مدیریت، فنی و مهندسی، مهندسی برق و کامپیوتر، مهندسی شیمی، مهندسی عمران و محیط‌زیست، علوم پزشکی، هنر و معماری، علوم پایه، علوم زیستی، علوم ریاضی، کشاورزی، منابع طبیعی و علوم دریایی، فناوری‌های برتر، مهندسی مکانیک، حقوق) و ۱۶ پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی، همچنین پارک علم و فناوری دانشگاه و واحد بین الملل نور، درحال فعالیت است.

دانشگاه تربیت مدرس با حدود ۱۰ هزار دانشجو، ۷۲۷ عضو هیئت‌علمی، ۵۳۰۰ آزمایشگاه و کارگاه، ۲۲ خوابگاه در مساحتی حدود ۱۰۷ هزار مترمربع فعالیت می‌کند.

معمولا دانشگاه تهران اولین انتخاب اکثر داوطلبین است در مقاله دپارتمان مدیریت دانشگاه تهران، به طور جداگانه دانشکده مدیریت این دانشگاه را بررسی کردیم که پیشنهاد می‌کنیم حتما این مقاله را هم مطالعه کنید.

رشته‌های مدیریت دانشگاه تربیت مدرس

دانشکده‌ی مدیریت و اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۸۷، براساس برنامه‌ی راهبردی دانشگاه، اولین مجوز راه‌اندازی دانشکده از میان دانشکده‌های جدیدالتأسیس را از هیئت‌امنای دانشگاه اخذ کرد و در سال ۱۳۸۸ با ۸ گروه آموزشی تشکیل شد.

این دانشکده در حال حاضر ۲۸ عضو هیئت‌علمی تمام‌وقت، ۴۰ عضو هیئت‌علمی مدعو و حدود ۷۰۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دارد.

دانشکده‌ی مدیریت دانشگاه تربیت مدرس هشت گروه آموزشی به‌این شرح دارد:

  • توسعه و برنامه‌ریزی اقتصادی
  • حسابداری
  • علم اطلاعات و دانش‌شناسی
  • علوم اقتصادی
  • مدیریت بازرگانی
  • مدیریت دولتی
  • مدیریت صنعتی
  • مدیریت فناوری اطلاعات

برای دیدن رشته‌های مدیریت دانشگاه تربیت مدرس، وارد صفحه دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه تربیت مدرس شوید.

اولویت داوطلبین در انتخاب دانشگاه تربیت مدرس

معمولا اکثر داوطلبین در اولین انتخاب خود دانشگاه تهران را انتخاب می‌کنند. در انتخاب‌های بعدی هر داوطلب با توجه به معیارهای خود در انتخاب، ممکن است یکی از دانشگاه‌های شهید بهشتی، علامه و تربیت مدرس را انتخاب کند. در واقع در اینکه کدام یک از این سه دانشگاه اولویت بیشتری داشته باشد اتفاق نظر وجود ندارد. پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌های دپارتمان مدیریت دانشگاه شهید بهشتی و دپارتمان مدیریت دانشگاه علامه را هم مطالعه کنید تا شناخت بیشتری نسبت به هر سه دانشگاه داشته باشید.

اساتید رشته مدیریت دانشگاه تربیت مدرس

دانشگاه تربیت مدرس همواره از اساتید بنامی بهره برده است. اساتید دانشگاه تربیت مدرس، علاوه بر رزومه قوی علمی، در سطوح مختلف اجرایی و مدیریتی در کشور فعال بوده‌اند. با نگاهی گذرا به صفحه‌ی هیئت‌علمی این دانشگاه با اسامی بزرگی روبه‌رو خواهید شد. ازجمله اساتید بنام دانشکده‌ی مدیریت می‌توان به دکتر سید حمید خداداد حسینی، دکتر اسداله کردنائیج و دکتر حسن دانائی‌فرد، اشاره کرد که در میان دانشجویان رشته‌ی مدیریت شناخته‌شده هستند. اساتید رشته مدیریت دانشگاه تربیت مدرس همگی از چهره‌های علمی و شناخته‌شده کشور هستند که تاثیر بسیار زیادی در آینده کاری و تحصیلی دانشجویان این دانشگاه دارند.

دسترسی به دانشگاه تربیت مدرس

برای دسترسی به دانشگاه تربیت مدرس مسیر سختی را در پیش نخواهید داشت. این دانشگاه در محدوده‌ی خیابان جلال آل‌احمد و پل نصر (گیشا) واقع شده است. برای دسترسی با تاکسی می‌توانید از میدان انقلاب، ابتدای خیابان کارگر شمالی سوار تاکسی شوید و بعد از چند دقیقه به دانشگاه برسید؛ همچنین ایستگاه مترو تربیت مدرس هم راه دیگری برای دسترسی به این دانشگاه است. مترو تربیت مدرس در خط ۷ مترو تهران قرار دارد. این دانشگاه دقیقا در کنار دانشکده مدیریت دانشگاه تهران قرار دارد.

مترو دانشگاه تربیت مدرس

رتبه‌ی قبولی در رشته‌ی مدیریت دانشگاه تربیت مدرس

دانشگاه تربیت مدرس از برترین دانشگاه‌های تهران و کشور است و قبولی در این دانشگاه نیازمند رتبه‌ی خوبی است. رتبه‌ی قبولی در دانشگاه معمولا با توجه به ظرفیت دانشگاه‌ها و نوع انتخاب داوطلبان ممکن است متفاوت باشد و با قاطعیت نمی‌توان درمورد این موضوع نظر داد، اما برای قبولی در دانشگاه تربیت مدرس و در رشته‌های پرطرفدار باید دست‌کم رتبه‌ای حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ داشته باشید.

کلاس‌های آنلاین ویژه کنکور ارشد و دکتری مدیریت

کلاس‌های آنلاین یکی از بهترین راه‌های رقابت در کنکور مجموعه مدیریت است. با شرکت در کلاس‌های کنکور کافه تدریس می‌تواند شرایط رقابت را به نفع خودتان تغییر دهید و راحت‌تر در دانشگاه‌های برتر کشور قبول شوید. از طریق لینک زیر می‌توانید به کلاس‌های آنلاین کنکور ارشد و دکتری مجموعه مدیریت دسترسی پیدا کنید.

کلاس‌های آنلاین کنکور کارشناسی ارشد و دکتری مدیریت

سوالات متداول دانشکده مدیریت دانشگاه تربیت مدرس

۱. کیفیت دانشکده مدیریت دانشگاه تربیت مدرس چطور است؟

دانشگاه تربیت مدرس از بهترین دانشگاه‌های سطح کشور است و معمولا جز اولین گزینه‌های انتخابی اکثر داوطلبین است.

۲. قبولی در دانشگاه تربیت مدرس سخت است؟

برای قبولی در رشته مدیریت این دانشگاه کار ساده‌ای در پیش ندارید و حتما باید رتبه خوبی کسب کنید. با توجه به تفاوت رتبه در زیرگروه‌های مختلف، نمی‌توان یک رتبه دقیق برای قبولی در این دانشگاه معرفی کرد.

۳. آدرس دانشکده مدیریت دانشگاه تربیت مدرس کجاست؟

دانشگاه تربیت مدرس در محدوده‌ی خیابان جلال آل‌احمد و پل نصر (گیشا) واقع شده است. برای دسترسی راحت‌تر می‌توانید از طریق مترو به ایستگاه دانشگاه تربیت مدرس بروید.

۴. معیار انتخاب دانشگاه در مقطع ارشد چیست؟

در مقطع ارشد علاوه بر سطح علمی دانشگاه، موقعیت مکانی دانشگاه، برند دانشگاه، بازارکار شهری که دانشگاه در آن قرار گرفته و البته لیست اعضای هیئت علمی اهمیت زیادی دارد. با در نظر گرفتن همه این موارد، دانشگاه تربیت مدرس یکی از بهترین دانشگاه‌های ایران در رشته مدیریت محسوب می‌شود.