توضیحات
بسیاری از داوطلبین آزمون آیلتس و مخصوصا افرادی که می خوان به صورت سلف استادی یا خودآموز برای این آزمون آماده بشن، به سوالات متداولی بر می خورن، از قیبل:
برای هر مهارت آزمون آیلتس، از بین این همه منبع، چه منبعی رو بخونم؟
روش صحیح تمرین اسپیکینگ به چه صورت هست؟
برای تقویت ریدینگ باید چه کار بکنم؟
چه منابعی برای تقویت لیسنینگ مناسب با سطح من پیشنهاد می شه؟
همچنین بسیاری از داوطلبان، برای برنامه ریزی و پلنینگ صحیح برای مطالعه شون، مشکل دارند.
در این زمان نیم ساعته، می تونید سوالات تون درمورد انتخاب مناسب منابع و برنامه ریزی برای مطالعه برای آزمون آیلتس بپرسید و پیشنهاداتی بر اساس سطح تون، نمرهای که می خواین و زمانی که برای مطالعه تا امتحان آیلتس در اختیار دارید، دریافت کنید.
اگر می خواین سلف استاد یا خودآموز برای آزمون آیلتس اماده بشید، اما نمی دونید باید از کجا و چه منابعی شروع کنید، بهترین راه این هست که در ابتدا، بر اساس نتایج یک تعیین سطح ارزیابی بشین و سپس با توجه به فاکتورهای متعددی از قبیل:
• سطح تون در هر مهارت (مثلا: رایتینگ 5 از 9 – ریدینگ: 7 از 9)
• مدت زمانی که در اختیار دارید تا آزمون تون و می تونید مطالعه کنید (مثلا: شش ماه)
• نمره ی هدف تون (مثلا نمره ی آورآل: 7 از 9)
براتون برنامه ریزی بشه، منابع مناسب برای هر اسکیل بتون معرفی بشه و طبق یک پلن کارشناسی شده، بتونید بهترین استفاده رو از زمانی که دراختیار دارید، ببرید تا بتونید به نمره ی دلخواهتون برسید.
همچنین لازم هست نقاط ضعف تون توی موارد مختلف مشخص بشه، مثلا یک نفر ممکنه توی وکب و کالوکیشن ضعیف باشه، فرد دیگه ای ممکنه توی گرامر مشکل داشته باشه و نیاز داشته باشه بیشتر روی قسمت گرامرش کار کنه؛ ممکنه یک نفر با ساختار استاندارد آزمون در هر مهارت آشنا نباشه یا فرد دیگه ای، ایده های خوب برای تاپیک های مختلف آیلتس به ذهنش نرسه، و به اصطلاح Content خوب نتونه برای رایتینگ هاش یا اسپیکینگش تهیه کنه.
پس علاوه بر موارد ذکر شده، قسمت یا قسمت هایی که نیاز به فوکوس، زمان و تلاش بیشتری دارن هم، باید مشخص بشن و براشون منبع معرفی بشه و توی برنامه ریزی لحاظ بشن.
برای انجام این تعیین سطح:
1. برای ریدینگ و لیسنینگ کافیه که یک تست از تست های کتاب های کمبریج (مثلا تست 4 از کتاب کمبریج 9) رو انتخاب کنید و در شرایط آزمون، تست ها رو انجام بدید.
منظور از شرایط آزمون برای ریدینگ این هست که در محیطی آروم و ساکت، بدون استفاده از دیکشنری یا اینترنت، و فقط در مدت زمان یک ساعت تست رو بزنید. هر ریدینگ سه متن داره که با تقسیم زمان، می تونید برای هر متن، 20 دقیقه زمان در نظر بگیرید. خاطرتون باشه که باید کاملا حواستون به زمان باشه و مثلا اگر متنی 20 دقیقه اش تموم شد، رهاش کنید و برید سراغ متن بعدی.
برای لیسنینگ هم، کافیه آدیو رو پلی کنید و همزمان که آدیو رو گوش می دید، به سوالات لیسنینگ جواب بدید.
دقت کنید حتما ریدینگ و لیسنینگ رو روی کاغذ تست بزنید و به هیچ عنوان از روی مانیتور و اسکرین تمرین نکنید. چرا که باید روشی رو تمرین کنید که قراره امتحان بدید.
2. برای رایتینگ و اسپیکینگ هم کافیه که از یک معلم کمک بگیرین که براتون تصحیح کنن و بتون فیدبک بدن که سطح تون چند هست و ایرادات تون عمدتا در چه قسمت هایی هست.
و در نهایت، بر اساس نتیجه ارزیابی تون، منابع موردنیاز رو انختاب کنید و با برنامه ریزی صحیح مطالعه برای آزمون آیلتس رو شروع کنید.
اگر مایلید که من رایتینگ تون رو تصحیح و ارزیابی کنم، از لینک زیر استفاده کنید:
https://goo.gl/B8JkNq
اگر مایلید که من اسپیکینگ تون رو ارزیابی کنم و بتونم فیدبک بدم، از لینک زیر استفاده کنید:
https://goo.gl/jU1n8b
اگر نیاز به مشاوره برای انتخاب منابع و تمرین برای مهارت های مختلف دارید، در همین صفحه میتونید ثبت نام کنید.
موفق باشید