ویدیوی درس مدارهای الکتریکی ویژه کنکور ارشد مهندسی برق
مدت: ۱۰۰ ساعت بعد از ثبت نام، ویدیو در همین صفحه قرار میگیرد و میتوانید مشاهده کنید.
توضیحات
درس مدارهای الکتریکی مهمترین درس در رشته مهندسی برق است. آشنایی با المانهای مدارهای الکتریکی و کاربرد آنها و همچنین یادگیری نحوه تحلیل و طراحی یک مدار الکتریکی، اساس کار در درسهای مهم دیگری مانند الکترونیک، ماشینهای الکتریکی و... است. این درس در آزمون کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی برق نیز در تمامی گرایشها از اهمیت بالایی برخوردار است. در این دوره آموزشی علاوه بر آموزش تمامی مطالب موجود در سرفصلهای درس، سوالهای چهار گزینهای متنوعی جهت آمادگی داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد و دکتری نیز به طور کامل تحلیل و بررسی میشود.
* مخاطبین دوره:
- دانشجویان کارشناسی مهندسی برق
- داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی برق و مهندسی ابزار دقیق
- داوطلبان شرکت در آزمون دکتری مهندسی برق
* سرفصلهای درس مدارهای الکتریکی
۱) فصل اول: مدارهای مقاومتی
در این فصل با المانهای یک مدار الکتریکی آشنا میشویم و قوانین مهم KVL و KCL و کاربرد آنها در تحلیل مدار آموزش داده میشود.
۲) فصل دوم: مدار مرتبه اول
در این فصل تحلیل مدارهای شامل مقاومت، خازن و سلف مورد بررسی قرار میگیرد. در تحلیل این مدارها به معادلات دیفرانسیل مرتبه اول میرسیم که نحوه حل این معادلات و تحلیل پاسخهای به دست آمده به طور کامل آموزش داده خواهد شد.
۳) فصل سوم: لاپلاس
در این فصل تبدیل لاپلاس و کاربرد آن در تحلیل مدارهای الکتریکی در حوزه فرکانس مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
۴) فصل چهارم: فازور و حالت دائمی سینوسی
در این فصل مفهوم فازور و پاسخ حالت دائمی مدار به یک تحریک سینوسی و تحلیل فرکانسی مدار به طور کامل مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
۵) فصل پنجم: فرکانس طبیعی
در این فصل به تعریف مفهوم فرکانس طبیعی در یک مدار پرداخته میشود و سپس نحوه به دست آوردن فرکانسهای طبیعی یک مدار به طور کامل آموزش داده خواهد شد.
۶) فصل ششم: معادلات حالت
در این فصل ابتدا به مفهوم متغیر حالت میپردازیم و سپس نحوه استفاده از معادلات حالت در تحلیل یک مدار الکتریکی به طور کامل مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
۷) فصل هفتم: توابع شبکه
در این فصل تابع تبدیل بهره ولتاژ، بهره جریان، امپدانس و ادمیتانس انتقالی مورد بررسی قرار گرفته و نحوه محاسبه توابع تبدیل شبکه به طور کامل آموزش داده میشود.
۸) فصل هشتم: دوقطبیها
در این فصل در ابتدا مفهوم مدارهای دو قطبی و المانهای موجود در این نوع مدارها بیان میشود. در ادامه نحوه محاسبه پارامترهای یک شبکه دوقطبی به طور کامل آموزش داده خواهد شد.
۹) فصل نهم: گراف
در این فصل ابتدا تعاریف اولیه در مبحث گراف بیان میشود و سپس مفهوم حلقه و کاتست و نحوه استفاده از آنها در تحلیل یک مدار آموزش داده خواهد شد.
* دانشجویان بعد از ثبت نام، در کانال تلگرامی برق به آی دی cafetadrisbargh عضو شوند. در این کانال، استاد کهن و مشاورین دپارتمان در طول هفته تستهایی برای حل تمرین بیشتر و تقویت دانشجویان تحلیل و بررسی میکنند.