کلاس درس تحقیق در عملیات ارشد مدیریت ۱۴۰۵

مدت: ۶۰ ساعت
زمان برگزاری: به زودی اعلام می‌شود.
  • از طریق PC، لپ‌تاپ، موبایل و تبلت می‌توانید در کلاس زنده شرکت کنید.
  • ویدیوی این کلاس ضبط می‌شود و به مدت یک سال تحت سیستم‌عامل ویندوز یا مک یا اندروید قابل پخش است.
ثبت‌نام
  • هزینه‌ی ثبت نام
    ۳,۶۰۰,۰۰۰ ۲,۵۲۰,۰۰۰ تومان
ثبت‌نام در کافه‌تدریس
عضویت در کافه تدریس به معنای پذیرفتن قوانین سایت می‌باشد
  • توضیحات

سرفصل‌های کلاس تحقیق در عملیات کنکور ارشد مدیریت

  • ➕ مدل‌های برنامه‌ریزی خطی
  • ➕ روش ترسیمی در حل مسائل برنامه‌ریزی خطی
  • ➕ روش سیمپلکس
  • ➕ سیمپلکس ثانویه
  • ➕ مساله ثانویه
  • ➕ مدل ماتریسی
  • ➕ تحلیل حساسیت و برنامه‌ریزی پارامتریک
  • ➕ مدل حمل و نقل
  • ➕ مدل تخصیص
  • ➕ مدل شبکه
  • ➕ مدل برنامه‌ریزی عدد صحیح و صفر و یک
  • ➕ مدل برنامه‌ریزی غیرخطی
  • ➕ مدل برنامه‌ریزی پویا

ویدیوهای ضبط‌شده کلاس جدید بوده و در سال ۱۴۰۴ ضبط شده‌اند. کلاس به صورت آفلاین به همراه جلسات رفع اشکال برگزار می‌شود.

✔️ منابع تدریس تحقیق در عملیات

برای یادگیری مطالب کلاسی نیاز به تهیه هیچ منبع یا کتابی نخواهید داشت و محتوا و جزوات کلاسی برای یادگیری و تسلط بر درس تحقیق در عملیات کافی است.  جزوات اولیه (خام) و تکمیل‌شده در کلاس (دستنویس) در داشبورد دانشجویان قرار می‌گیرد که شما را بی‌نیاز از هر منبع دیگری می‌کند. 
⭕️ فقط جزوه اختصاصی کلاس و جزوه مکمل + سوالات کنکور سال ۱۳۸۶ الی ۱۴۰۳ 

ویژگی منحصربه‌فرد دوره

برخلاف روش‌های تدریس درس تحقیق در عملیات در کلاس‌های دانشگاه، شما در این دوره نه تنها عاشق درس تحقیق در عملیات خواهید شد، بلکه کاملا تست محور مطالب را آموزش خواهید دید. اکثر داوطلبین کنکور ارشد مدیریت تصور می‌کنند که تحقیق در عملیات از دروس بسیار سخت کنکور است، درحالی‌که اگر این درس را درست یاد بگیرید، بسیار شیرین و جذاب خواهد بود. با شرکت در جلسه اول کلاس، همه تصورات قبلی شما از بین خواهد رفت و عاشق این درس می‌شوید.

✔️ اهمیت درس تحقیق در عملیات در کنکور ارشد مدیریت

بعضی از دروس کنکور ارشد مدیریت، دروس متمایزکننده هستند که با گرفتن درصد خوب در آن‌ها می‌توانید شانس رتبه‌برتر شدن خود را افزایش دهید. به طور مثال در کنکور ارشد مدیریت بازرگانی، همه داوطلبین درس‌هایی مثل بازاریابی، مدیریت از دیدگاه اسلام یا تئوری مدیریت و اقتصاد را مطالعه می‌کنند. متمایز شدن در درسی مثل مدیریت اسلامی یعنی زدن درصد بالای ۹۰ و حتی ۱۰۰. چون اکثر داوطلبین از این درس، درصد بالای ۶۰ کسب می‌کنند. اما میانگین درصد تحقیق در عملیات در کنکور مدیریت بازرگانی، زیر ۱۰ درصد است و با پاسخ دادن به حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد سوالات تحقیق در عملیات (فقط سوالات ساده) می‌توانید مزیت رقابتی خوبی برای خود ایجاد کنید و به راحتی در جمع رتبه‌برترها قرار بگیرید.

 

مسعود یگانه